Kleine Mini Elektrische Vacuümpomp, Draagbare Luchtcompressor voor Luchtpenseel tc-88

Kleine Mini Elektrische Vacuümpomp, Draagbare Luchtcompressor voor Luchtpenseel tc-88

 

Type: De enige Compressor van de Cilinderzuiger

Macht: 1/5 HP
Voltage: 220-240V/50HZ 110-120V, 220V/60HZ
Vacuümtarief: 600mmHG
Lucht per min./liter wordt ingevoerd die: 23-25L/min
Het passen: manometer; lucht laten-in klep; handig dragend handvat
Netto Gewicht: 3.5KG
Afmeting: 255X135X170mm
Elektrische Kabel: 1.8M
Pakket:
Kartonafmetingen (cm): 50x29.5x51.5
PCS/CTN: 6
Netto gewicht: 21KG
Grasgewicht: 24 kg

Gebied van toepassing:

Luchtpenseelcompressor voor schoonheidssamenstelling, schoonheidsmiddelen, lichaam het schilderen, cake het verfraaien, nevelbloemen, kunsten en ambachten, speelgoed, kunst Inkjet, en beginner van hobbys wordt geplaatst die

 

Onze Dienst

De zaken van Hanfong met inbegrip van productontwerp, vormontwikkeling, toebehorenproductie, nauwkeurige hardwarecomponenten, de productie van de aluminiumhuisvesting, aluminiumhuisvesting die en schilderen drogen, met automatische motorproductie, de assemblage van de luchtcompressor, luchtcompressor het tesing, luchtpenseelassemblage en één voor één het testen, de producten zijn gewaarborgd met hoogte - kwaliteit ten gevolge van de superieure faciliteiten van het bedrijf en de productietechnieken.

Hanfong is naar huis aan een jong en energiek beheersteam, de superieure ingenieurs. Wij bezitten de meeste geavanceerde productiefaciliteiten, en nemen actief aan internationale uitwisseling en samenwerking deel. Aanhangend het principe om markt, kwaliteit-gecentreerd en dienst-gestreefd te zijn „“, hebben wij volledige steun van de overheid en de gemeenschap ontvangen. Chen Yixin, Secretaresse van het Gemeentelijke Comité van Wenzhou, moedigde het bedrijf aan om zijn dienst aan de gemeenschap met het idee van „wetenschappelijke en technologische innovatie“ voort te zetten.

HanFong benadrukt eerlijkheid, stokken aan verordeningen, en strikte controle op het verschepen datum. Wij hebben strenge vereisten op elke stap van orde die aan productieplan, materiële regeling, productie, kwaliteitscontrole, verpakking en het verschepen nemen, om ervoor te zorgen dat elke orde met genoeg zorgvuldigheid en efficiency wordt genomen, en dat zowel de nieuwe als oude cliënten van de beste en meest efficiënte dienst kunnen genieten.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Mini elektrische vacuümpomp

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal