Wenzhou Hanfeng Machinery Co., Ltd.

Wenzhou Hanfeng Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 80~100 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 8million - US$ 10milion
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
De Machinesco. van Wenzhouhanfong, Ltd. (met vroeger van de Luchthulpmiddelen van naamruian Koninklijk Co., Ltd) de ontwerpen en de vervaardiging het meest efficiënt en krachtig olie-minder miniluchtcompressoren, luchtpenselen, luchtpenseelhouders, zon het looien systemen en toebehoren in Wenzhou-stad, China.which genieten van geschikt vervoer en aantrekkelijk landschap, slechts 200 km vanaf Ningbo-zeehaven en ongeveer 500km vanaf de zeehaven van Shanghai.

 

Onze producten zijn speciaal geschikt voor luchtpenseel het looien, tatoegering, make-up, luchtpenseelt-shirt, kunstontwerpen, reclamenevel, etc. maintenace-vrij, ultra-stil, en lichtgewicht deze. de producten hebben een bewezen spoorverslag van kwaliteit, duurzaamheid, en betrouwbaarheid.

 

Wij vergen grote trots in het voldoen aan van de behoeften van zijn klanten met de snelle afdeling van professionalism.our R&D kunnen zijn producten aanpassen om aan de unieke vereisten van uw toepassing te voldoen. Fabriek die met ISO-9001:2008, Luchtpenseel met Ce-goedkeuring en Luchtcompressoren wordt verklaard met Ce, UL-goedkeuring.
Certificaat
Standaard:CE LVD
Aantal:GZ12061852-1R1
Uitgiftedatum:2017-10-21
Vervaldatum:
Scope / Range:airbrush, air compressor range
Uitgegeven door:Intertek
Standaard:CE( LVD)
Aantal:GZ11120332-1
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:air compressor
Uitgegeven door:Intertek
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal